Torna la fira d’orientació Terrassa Tria Futur

La quarta edició es farà els dies 9 i 10 de març al recinte firal i comptarà amb 85 expositors centrats en indústria, serveis i audiovisual

Fira de Terrassa Tria Futur 2023
Fira de Terrassa Tria Futur 2023 | Rafel Casanova BCF
LaTorre
06 de març del 2023
Actualitzat el 10 de març a les 9:39h
La mostra de l'ensenyament egarenc, Terrassa Tria Futur, torna aquesta setmana a la ciutat. La quarta edició serà el dijous 9 i divendres 10 de març al recinte firal de Terrassa i se centrarà en tres àmbits: indústria, serveis i audiovisual. En cada un d'ells hi haurà els centres de formació i les empreses i entitats relacionades.

Enguany desapareix la fira virtual que s'havia fet durant la pandèmia però el lloc web triafutur.terrassa.cat romandrà disponible tot l’any com a espai permanent de referència amb nombrosos continguts relacionats amb l’orientació. Han confirmat assistència a la fira diversos instituts amb un total de 2.000 assistents. També hi haurà punts d'orientació de set serveis municipals: Educació, Foment, Joventut, Universitats, Polítiques de Gènere, Relacions Internacionals i Emprenedoria i Economia Social i Solidària. 

Des de l'Ajuntament també s'ha organitzat la Mostra d’Ensenyament, del 22 al 30 de març, repeteix el format descentralitzat de l’any passat. El centenar de grups inscrits es repartirà entre el Centre Cívic Alcalde Morera, Centre Cívic President Macià i Casal Cívic Francisca Redondo. 

L’orientació, clau del futur
L'orientació acadèmica i professional té per objectiu ajudar les persones a trobar quin és l'itinerari que més s'ajusta al seu perfil, ja sigui al final de l’educació obligatòria o durant la vida adulta. Una bona orientació és fonamental per ajudar a construir un projecte de vida, però també per millorar l’ocupabilitat i, consegüentment, per impulsar l’economia. En aquest sentit, Terrassa Tria Futur ha esdevingut el projecte més emblemàtic de l’estratègia Terrassa Orienta, que coordina el treball de tots els serveis municipals que ofereixen orientació amb la col·laboració dels agents socioeconòmics de la ciutat, entitats, centres de formació i el món empresarial.