Milenials, comparsa guanyadora del Carnestoltes 2023 de Terrassa

Han recreat la polinització de les abelles i faran de comparsa oficial l'any vinent a la rua

Milenials, la comparsa guanyadora de Carnestoltes 2023 a Terrassa, va recrear la polinització de les abelles
Milenials, la comparsa guanyadora de Carnestoltes 2023 a Terrassa, va recrear la polinització de les abelles | Nebridi Aróztegui
19 de febrer del 2023
Actualitzat el 20 de febrer a la 13:58h
El XLVI Carnestoltes de Terrassa ja té una comparsa guanyadora: Milenials. Els Milenials s’enduen el primer premi i faran de comparsa oficial a la rua de l’any vinent. El jurat ha anunciat els premiats aquesta matinada de dissabte, després del sopar tradicional de comparses al Recinte Firal de Terrassa i el concert de la mà del DJ terrassenc Alex Marteen. 

Enguany, la comparsa oficial "Ereccions Municipals" que va encapçalar la Rua del 46è Carnestoltes de Terrassa, va ser El Porronet i el pregó va anar a càrrec de Toni Villar, cara visible de les campanyes solidàries de la Policia Municipal de Terrassa a través de Policías x Valientes i Egara Cops.


 
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; acompanyat de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras; de portaveus dels Grups Municipals i d’altres membres de la Corporació Local; va rebre després de la rua a la tarda l'Analdesa Susi Pote al balcó de l’Ajuntament de Terrassa i li va lliurar la clau de la ciutat. L'alcalde també va lliurar una placa a la guanyadora del Concurs de Cartells del Carnestoltes, Sandra Carrera, per "Somnisdecotobcn".

Aquest diumenge al matí ha estat el torn dels més menuts i centenars de terrassencs no s'han volgut perdre la Rua infantil. Comparses ben diverses i vistoses han omplert els carrers del centre de la ciutat de disbauxa, música i confeti.