​El virtuós violinista Ara Malikian exhaureix les entrades a LaFACT Cultural

És la quarta vegada que el de Beirut puja a l'escenari de Terrassa

Ara Malikian
Ara Malikian | Promocional
Redacció
15 de febrer del 2023
Actualitzat a les 11:52h
El violinista Ara Malikian ha penjat el cartell d'entrades exhaurides a LaFACT Cultural. L'espectacle està previst per aquest diumenge, a les 19 hores, en el marc de la programació de primavera de l'equipament cultural. Aquesta serà la quarta visita del de Beirut a Terrassa, després dels anys 2012, 2014 i 2015.

Aquest cop aterra a la ciutat amb la seva gira mundial, The Ara Malikian World Tour. Una aventura que la defineix com “el resultat de veure créixer el meu fill i del meu creixement al seu costat”. I és que l'obra està inspirada en aquest concepte, amb sons i melodies fetes amb el seu estil propi.

La presència del libanès és un dels plats forts de la programació de LaFACT per aquesta arrencada d’any, feia vuit anys de la darrera actuació de Malikian. Aleshores, va fer-ho amb la formació Pagagnini i el muntatge repassava els moments més importants de la música clàssica.



La cita amb Malikian serà la darrera d'aquest febrer a LaFACT Cultural i el mes de març arribarà farcit de propostes, a més de la música, també hi haurà espectacles de la temporada de dansa -enguany celebra els 40 anys-, teatre i els tributs, que en aquest cas serà a Abba.