1 de 10
Activitats

Què fer aquest cap de setmana a Terrassa: 25 i 26 de març

Et proposem un seguit d'activitats de tot tipus perquè passis un bon cap de setmana a la nostra ciutat

Oswald Aulèstia a l'exposició a la Factoria Cultural de Terrassa. | Nebridi Aróztegui
per Anna Mira, Terrassa | 23 de març de 2023 a les 12:00 |
La nostra ciutat és plena d'ofertes culturals, esportives, familiars i de tota mena per entretenir petits i grans. Sempre hi ha coses a fer a Terrassa -algunes més originals que d'altres- però, si no saps què fer aquest cap de setmana, t'oferim unes quantes idees que segur que t'animaran.

Jazz, música, teatre... opcions per a petits i grans que et faran gaudir del cap de setmana a la ciutat. Els límits els poses tu! 

Festival de Jazz

Aquest cap de setmana s'acaba la 42a edició del Festival de Jazz de Terrassa. Els últims concerts i les últimes entrades per gaudir del bo i millor del Jazz a casa nostra. Encara tens temps de gaudir de la música que cada mes de març inunda la ciutat. 

 

La «Macroviciada» de la Frikassa

Aquest dissabte 25 de març, l'entitat dels frikis de Terrassa, Frikassa ha organitzat una activitat de videojocs en motiu de l’estrena imminent de Super Mario Bros: la pel·lícula. La Macroviciada, tal com l'han anomenta, és una trobada que girarà entorn dels videojocs i es farà de 10 a 14h, a la sala d’actes de la Masia Freixa. 
 

Visita guiada a l'exposició d'Oswald Aulèstia, El Falsificador

Aquest dissabte 25 de març a les 19 hores pots sumar-te a la visita guiada i gratuïta que Ferran Peña farà a l'exposició El Falsificador, d'Oswald Aulèstia que aquests dies es pot veure a La Factoria Cultural de Terrassa. 


Actuació castellerta

Els Minyons de Terrassa actuaran aquest diumenge 26 a les 12 h al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. En concret, serà a la plaça Primer de Maig. Una mica abans es farà una cercavila amb els Diables de Sant Pere Nord. 

Si vols gaudir de la cultura...els millors espectacles

Com sempre, l'oferta cultural no decepciona a la nostra ciutat. A la Factoria Cultural de Terrassa aquest diumenge 26 de març arriba torna a Terrassa el tribut a Abba. Abba The New Experience pujarà a l'escenari amb coreografies i vestimenta renovada. 


A la Sala Crespi, el mateix diumenge 26 torna Cyr@no, de Qollunaka Grup de Teatre. Ho fa dins del 49è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre. Després d'estrenar-se l'any passat i girar per teatres de tot l'estat espanyol, aquesta adaptació d’Òscar Garcia de l’obra Cyrano de Bergerac, d’Edmond Rostand, torna a Terrassa. 

També diumenge a les 18 h dins del festival Dansa Metropolitana, pots gaudir de Las cantatas eufóricas de la companyia Josefina Gorostiza. Un quadre en moviment, una festa, una celebració pagana, una missa religiosa on el que és sagrat i el que és pagà conviuen per ballar el compositor alemany Bach al Teatre Principal.

I a les 19 h a l'Auditori Municipal es fa el concert de Mirades, de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48. Dos monuments sonors escrits per a cordes en ple romanticisme com són la Suite Holdberg d’Edvard Grieg i les Variacions sobre un tema de Frescobaldi d’Aleksander Tasmann.

 

Participació