1 de 10
XARXES SOCIALS

Hackegen l'Instagram de Lildami: «No feu cas del que publiquin»

L'artista terrassenc denuncia que algú s'està fent passar per ell i assegura que està intentant recuperar l'accés del compte

Lildami, en imatge d'arxiu | Adrià Costa
per Nació, Barcelona | 5 de febrer de 2023 a les 13:07 |
El cantant català de trap Lildami ha estat víctima d'un hackeig al seu compte d'Instagram. Així ho ha denunciat ell mateix a través d'un missatge a Twitter en què ha volgut subratllar que ningú faci cas de res del que puguin publicar. "Estic veient com recuperar l’accés", ha informat, per tot just després demanar ajuda difonent la notícia. L'atac s'hauria produït dissabte al voltant de les dues del migdia. El responsable dels fets ha esborrat totes les fotos del perfil de l'artista terrassenc i ha penjat quatre històries, totes amb un fons negre, només omplert per text i emojis.

En la primera de les publicacions, el hacker ha admès que li tenia "ganes" des de fa temps i ha afirmat que ha pogut accedir al seu compte perquè no tenia la doble verificació activada, un pas que sempre recomanen els Mossos d'Esquadra per evitar filtracions com aquesta. "S'ha de ser molt burro, ha estat fàcil hackejar-te el compte", ha reconegut.

En el segon story l'ha amenaçat directament: "Avui la gent sabrà qui és Lil Dummy", una frase que ha acompanyat amb un seguit de riures. Immediatament després, ha penjat una imatge del cantant de petit, també acompanyada de riures, i les següents paraules: "Però com us poseu per l'Instagram del pringat", fent referència al fet que molta gent l'ha escrit per criticar-lo. Aquesta frase també l'ha acompanyat d'un emoji d'una cara amb la boca tapada, com si amagues alguna cosa.


En l'última de les publicacions, ha continuat amb la broma: "Si que us piqueu". I ha deixat un telèfon que, fonts coneixedores del número real de Lildami han assegurat que no és el seu. L'atacant, però, ha afirmat que sí i ha dit que els seguidors i seguidores del cantant ho poden considerar "un regal". "Per si voleu trucar-lo o enviar-li un WhatsApp, que segur que estarà plorant".

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació