Obre el primer hotel de luxe al centre de Terrassa

L'empresa "Petit Luxe" ja disposa d'apartaments turístics a la ciutat, però ara aposta per un hotel "boutique" que ja permet agafar reserves a partir d'aquest cap de setmana

La façana de l'hotel Petit Luxe, al carrer del Teatre, 3
La façana de l'hotel Petit Luxe, al carrer del Teatre, 3 | Miamoments photo
27 de gener del 2023
El primer hotel de luxe del centre de Terrassa, l'empresa Petit Luxe, obrirà les portes aquest divendres amb la inauguració i ja podrà agafar reserves a partir d'aquest cap de setmana. Situat al carrer del teatre número 3, és propietat de l'empresari terrassenc Salvador Ramon i compta amb 700 metres quadrats, nou habitacions -totes Suites- repartides en tres plantes. Les habitacions estan habilitades per a dues persones, amb possibilitat d'oferir un llit addicional, les de la segona planta compten amb balcó i les de la tercera amb terrassa. El preu per habitació ronda els 160-200 la nit. 
 

Una de les suites de l'hotel Petit Luxe Foto: Miamoments photo

 

Un dels lavabos dins d'una Suite Foto: Miamoments photo


Totes les habitacions compten amb més de 30 metres quadrats, bany amplis amb dutxes dobles i sala d'estudi. Cada habitació compta amb nom de dona, cadascuna simbolitza una de les dones importants per al propietari. La planta baixa disposa de cafeteria, destinada a oferir esmorzars i, en un futur, habilitar-ho també per a gent que no s'allotgi a l'hotel. "Serà servei de buffet lliure per als residents a l'hotel, i a partir de les 10 hores habilitarem la cafeteria per a gent que no sigui client", explica Carla Domènech, directora de Petit Luxe. 
 

La cafeteria de l'hotel està a la planta baixa i a partir de les 10 hores s'obrirà al públic Foto: Miamoments photo


L'hotel compta amb un mirador a la planta més alta, amb intenció d'oferir servei de bar més endavant, de cara a l'abril. "Els clients podran reservar la terrassa per a esdeveniments d'empreses o reunions familiars privades", continua Domènech. Amb la compra de l'antiga seu de Minyons, la Casa Jacint Bosch, just davant d'on es situa Petit Luxe, l'hotel ampliarà les seves capacitats, pretén construir noves habitacions i també més sales destinades a "business". Aquesta inversió està prevista ja de cara a 2024, quan la colla castellera s'hagi traslladat a la nova seu, les naus de Cal Reig, al carrer Mare de Déu dels Àngels. L'hotel pretén conservar els elements patrimonials de la Casa Jacint Bosch. 
 

El mirador de la planta més alta de l'hotel, amb futur servei de bar Foto: Miamoments photo


"El nostre target és sobretot business. Comptem amb empresaris que s'allotgen als nostres apartaments turístics, també famílies que compten amb la visita de familiars i fins i tot estudiants, gent que valori tenir a prop tots els serveis i l'hospital, per exemple", explica Anna Costa, gerent de Family Office, pertanyent a Salramat, on està inclòs l'hotel Petit Luxe. Els apartaments turístics dels quals disposen es troben al carrer Volta i repartits pel centre de la ciutat. Actualment i entre tots els apartaments al seu nom, compten amb una disponibilitat de més d'un centenar de places d'allotjament a Terrassa. 

D'aquesta manera, l'Anna matisa que Terrassa necessita oferta d'hotels "boutique", tot i que no disposi d'un perfil de turista com es demanaria a Barcelona. A més, defensen que són un hotel molt personalitzat i que no són competència directa de l'Hotel Don Cándido, també de Terrassa, perquè ells podrien acollir a equips esportius i l'hotel Petit Luxe als àrbitres, ja que no poden allotjar-se al mateix hotel que l'equip, per protocol. Petit Luxe ja compta amb algunes reserves a partir de la setmana vinent, però està obert a acollir gent a partir d'aquest mateix cap de setmana.