1 de 10
Temps avui

Dijous serà un calc amb sol i presència puntual de núvols

Es mantindrà l'ambient assolellat

Ambient tranquil per aquest dimecres | Pep Forn
per Nació, Terrassa | 15 de febrer de 2023 a les 20:44 |
El repunt de les temperatures es veurà frenat aquest dijous per culpa dels núvols. Serà un dia gris arreu del país, però especialment a la litoral central, amb l'epicentre a la ciutat de Barcelona. El cel s'anirà aclarint amb el pas de les hores i, a mesura que els rajos de Sol guanyin terreny, el mercuri començarà a enfilar-se als termòmetres.
 

Dia gris, però sec

L'anticicló que s'ha instal·lat a Catalunya fa que no es prevegin precipitacions a cap punt del territori tot i el domini de les nuvolades. En aquest sentit, el retorn de la pluja es farà esperar diversos dies, ja que el vent farà que el Sol recuperi el seu lloc i el final de la setmana serà tranquil. Amb tot, els núvols alts i mitjans seran protagonistes fins al migdia. A partir de l'hora de dinar, però, es retiraran a la costa.

 


Permís del temps per Carnaval

El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) confirma que la previsió meteorològica no farà patir els més festejadors. El sol serà el protagonista durant aquest pròxim dies i les pluges no visitaran el rei Carnestoltes. De fet, les temperatures aniran en augment especialment durant els últims dies de la setmana. D'aquesta manera, és sobretot al cap de setmana quan els valors màxims poden arribar fins als 20 °C.


Altres notícies que et poden interessar

 

 

Participació