Junts per Terrassa posa el focus de la campanya electoral en «recuperar l'ambició, bon govern i fer ciutat»

Són els tres eixos que el partit ha presentat aquest dimarts en la roda de premsa al nou local, a la Rasa, 11

La primera assamblea de JxT celebrada al nou local, a la Rasa, 11
La primera assamblea de JxT celebrada al nou local, a la Rasa, 11 | Junts x Terrassa
17 de gener del 2023
Actualitzat a les 18:35h
Meritxell Lluís, alcaldable de Junts per Terrassaa les pròximes eleccions, i Julio Díaz, president executiu del partit terrassenc, han presentat aquest dimarts les línies mestres que seguiran durant la campanya. Amb el lema "El meu país, Terrassa", tal i com es va introduir en la presentació de la candidata a la Nova Jazz Cava el passat novembre, Lluís vol "mobilitzar l'independentisme de la ciutat" com a marc de la campanya. 

El partit seguirà tres eixos: recuperar l'ambició, bon govern i fer ciutat. "Terrassa és la tercera ciutat de Catalunya i ha de recuperar el lideratge. Pensar en gran", ha començat l'alcaldable. Així, ha remarcat que cal recuperar els grans projectes, com la Ronda Nord, i cal cercar inversions per tal que l'Ajuntament de Terrassa sigui un "motor econòmic per generar noves oportunitats que ens ajudin a fer front a la situació de crisi actual", pensant en les properes generacions. 

Pel que fa al bon govern, Lluís ha expressat que el govern actual "ha perdut el pols de la ciutat" i que cal una visió estratègica i una gestió diària solvent del municipi. L'alcaldable ha posat com a exemple l'àrea de vianants i la Zona de Baixes Emissions (ZBE), que havia de reduir la contaminació i dinamitzar el centre, però que també ha despertat el descontent dels comerciants i les retencions es mantenen. 

Seguint aquesta línia, JxT pensa que "fer ciutat" és posar-se al costat dels comerços i solucionar els problemes de mobilitat i neteja urbana, punts en els quals el partit s'ha centrat sovint. Així, també ha evidenciat la necessitat d'augmentar la seguretat ciutadana i millorar les condicions de tots els terrassencs i terrassenques: "No s'ha de deixar ningú al marge". 

Pre-campanya
El partit també ha destacat la presentació de l'alcaldable a la Nova Jazz Cava, que va aplegar 300 persones, les reunions del grup municipal de cada setmana i el nou local, a la Rasa, 11, que serveix com a taller d'operacions i s'inaugurarà el proper 21 de gener amb Jordi Turull i Laura Borràs. 

De la mateixa manera, el grup municipal ha informat que el seu modus operandi és el de tu a tu, i per tant, s'han anat reunint periòdicament amb entitats, veïns, comerciants i polítics per escoltar les seves necessitats, traslladar-los les seves i anar creant la campanya.