Les ratxes de vent arriben a 80 km/h a Terrassa i ocasionen destrosses lleus

Els Bombers ja han fet diverses actuacions a la ciutat per paliar els efectes del vent

Imatge dels desperfectes a la teulada del carrer Lepant
Imatge dels desperfectes a la teulada del carrer Lepant | Canal Terrassa
Redacció
17 de gener del 2023
Actualitzat el 18 de gener a les 11:52h
Durant aquest dimarts, les fortes ratxes de vent -que arriben a 80-85km/hora a Terrassa- ja han causat diverses destrosses lleus i desperfectes a la nostra ciutat.

Els Bombers de la Generalitat han hagut d'actuar en una vintena d'ocasions en diferents punts de la ciutat. En una d'elles al sud de Terrassa, al carrer Lepant, on el vent ha aixecat part del sostre d'una nau. En una altra, al carrer Manresa, on el vent ha malmès una teulada. 


A més, els Bombers també han tallat un tram de la zona exterior de l’Estadi Olímpic, en la zona de tribuna, a causa del risc de despreniment d’una de les planxes de la coberta de la tribuna de la instal·lació esportiva. Entre d'altres, les ratxes de vent han obligat a suspendre algunes activitats a l’aire lliure, sobretot pel que fa a l’àmbit esportiu.

El 112 ha atès 45 trucades provinents de Terrassa pel vent, sent la segona ciutat amb més trucades després de Barcelona. El Vallès Occidental en conjunt també ha estat la comarca que més trucades per les fortes ratxes ha acumulat -després de Barcelona- amb 146 trucades.