L’Estadi Olímpic de Terrassa torna a obrir les portes al futbol

Cinc mil persones s'han concentrat en les gradderies en la jornada, que ha estrenat partit amb Terrassa FC-Teruel

Inauguració de la nova gespa de l'Estadi Olímpic
Inauguració de la nova gespa de l'Estadi Olímpic | Ajuntament de Terrassa
Josep Cadalso
16 de gener del 2023
La tornada del primer equip del Terrassa FC a l’Estadi Olímpic ha generat una important expectació entre els seguidors del conjunt egarenc, que han respòs a les iniciatives promogudes des del club en una jornada plena d’al·licients. El club egarenc ha estat un any i mig lluny de les seves instal·lacions a causa de les obres de remodelació fetes amb motiu de la celebració del Mundial femení de hockey l’estiu passat. Després, el canvi de la gespa artificial del terreny de joc per una superfície adequada pel futbol ha allargat el temps d’espera per aquesta tornada a casa.

La jornada ha tingut com a punt principal la presentació dels equips de futbol base, futbol femení i futbol sala. Malgrat la pluja que s’ha registrat a Terrassa poc abans de l’acte, el programa previst s’ha realitzat sense problemes. I a l’inici del partit entre el primer equip del Terrassa i el Teruel les graderies presentaven un magnífic aspecte amb prop de cinc mil espectadors.

En el torn de parlaments, el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, ha manifestat la seva esperança que aquesta nova etapa que s’obre signifiqui un pas endavant per l’entitat terrassista. L’alcalde, Jordi Ballart, ha significat la necessitat que existia de fer reformes a l’estadi i ha donat les gràcies al Terrassa per la col·laboració. “Hem de demanar perdó al Terrassa FC per les dificultats en aquests temps. Això ha estat un perjudici i cal agrair la seva paciència. Ens falta per fer el gol sud, però tenim el compromís d’afrontar les obres en els pròxims anys.”

La jornada ha comptat amb la participació de diferents grups de cultura popular com Bastoners, Drac de Terrassa i la colla castellera de Minyons.