Els Minyons de Terrassa escullen Xavi Jurado com a cap de colla

La candidatura ha estat escollida per una gran majoria dels vots: 109 a favor, 3 en contra i 10 en blanc.

M.T
15 de gener del 2023
Actualitzat a les 16:18h
Xavi Jurado i Jaume Maeso
Xavi Jurado i Jaume Maeso | Minyons Terrassa
Els Minyons de Terrassa han escollit en assemblea aquest dissabte a la tarda un nou equip tècnic encapçalat per Xavi Jurado. La candidatura, que incorpora una vintena de persones, ha estat escollida per una gran majoria dels vots, amb 109 vots a favor, 3 en contra i 10 en blanc.

El nou cap de colla malva ha estat escollit amb un projecte ambiciós amb l’objectiu de preparar la colla per tornar liderar el món casteller. “La Colla, els castells i els valors són els tres puntals en què es recolza aquest projecte per fer entrar els Minyons en una dinàmica de creixement i resultats”.

A més d’escollir nova tècnica, la colla ha renovat la confiança en la junta directiva encapçalada per Jaume Maeso per tercer any, que incorpora diversos canvis respecte a l’any passat i amb un esperit continuista pel que fa als objectius. La candidatura a junta ha estat aprovada per 122 vots a favor, 10 en contra i 5 en blanc.

Maeso ha explicat que vol que aquesta temporada es fixa el propòsit de “tornar a omplir el pati ja sigui amb nous castellers com el retorn de tota la gent que ha format part de la Colla”. També ha afirmat que “aquesta ha de ser la darrera temporada a la Casa Jacint Bosch i culminar el trasllat a Cal Reig al primer trimestre de 2024”.

L’assemblea d’aquest dissabte també ha aprovat, com és habitual, les memòries de la Junta i la Tècnica sortints així com els comptes del 2022 i el pressupost per al 2023.

Un cop celebrada l’assemblea, els Minyons s’encaren cap a la tornada als assajos que serà el divendres 24 de febrer, de cara a preparar les primeres actuacions que seran al mes de març.