Lildami contesta a Shakira i Bizarrap amb una cançó com si fos Piqué

El cantant terrassenc ha gravat un vídeo contestant amb un curt tema en català a l'artista colombiana i el dj argentí després de l'últim hit dels dos, llançant dards contra el futbolista del Futbol Club Barcelona

Lildami contestant a Shakira a través d'un vídeo a Instagram com si fos Piqué
Lildami contestant a Shakira a través d'un vídeo a Instagram com si fos Piqué | Instagram de Lildami
13 de gener del 2023
Actualitzat a les 12:29h
És impossible que quedi algú sense escoltar l'última col·laboració de Shakira amb Bizarrap, que la cantant colombiana empra per dedicar-li uns quantes paraules "poc amistoses" a Gerard Piqué, futbolista del Futbol Club Barcelona i també la seva ex-parella. En menys de 24 hores, el hit ja havia assolit 50 milions de reproduccions a Youtube, convertint-se en la cançó de música llatina més escoltada de la història en poc temps. 


 

En 24 hores, el hit de Shakira i Bizarrap volum 53 ja havia assolit 50 milions de reproduccions, rècord Foto: Instagram de Shakira


Precisament, el tema va ressonar ràpidament a tot arreu pels dards que Shakira va llançar contra Piqué, amb referències clares cap a la seva infidelitat i nova relació amb Clara Chía, noia de 22 anys que compta amb la meitat d'edat que la cantant colombiana. Dues de els referències que van donar la volta al món van ser "Perdón que te SAL-PIQUE", fent referència al cognom del futbolista, i "CLARA-mente", referint-se a Clara Chía.

L'artista terrassenc Lildami no va trigar en unir-se a les reaccions a les xarxes a la cançó i va crear una possible contestació de Piqué cap a Shakira, en català. Lildami va emprar també marques de productes coneguts per comparar artistes, de la mateixa manera que va fer Shakira. La cantant mencionava que ella era un Rolex i Clara Chía un Casio, així com que ella era un Ferrari i Clara un Twingo. Lildami, seguint amb la broma, va dir "No pots comparar un Rookie amb un All Star" o "Casio i Rolex, tots diuen l'hora. Què més dona qui et va trencar el cora?", "No tinc un twingo, no", seguint amb "Si parles de parlament de mi, diu molt més de tu que Da-mi"

 

Les reaccions al vídeo no han trigat a arribar. Els seus fans han fet comentaris com "Necessitem un tema així" i "Tant de bo et fitxés en Bizarrap, seríeu un combo brutal".