Gemma Margarit serà la candidata de Junts a l'alcaldia de Castellbisbal

L'assemblea local de militants i simpatitzants de Junts per Catalunya a Castellbisbal van ratificar per unanimitat a Gemma Margarit Alsina com a candidata a l'alcaldia per a les pròximes eleccions municipals, que tindran lloc el maig d’enguany.

Gemma Margarit, alcaldable de Junts per Castellbisbal
Gemma Margarit, alcaldable de Junts per Castellbisbal | Junts per Castellbisbal
M.T
09 de gener del 2023
L'assemblea, celebrada el passat 16 de desembre, va aplegar militants i simpatitzants de la formació Potaroja per donar suport a la candidatura de Margarit. Conduïda pel president Comarcal de Junts al Vallès, Marc Gijón, l’assemblea va certificar per unanimitat l'elecció de l'actual cap de llista de Junts i regidora del govern de coalició a l'Ajuntament de Castellbisbal.

L'alcaldable de Junts a Castellbisbal, Gemma Margarit, que repetirà per als propers comicis, ha manifestat que, "centrarà la seva acció política i projecte a continuar treballant al costat dels veïns i les veïnes de Castellbisbal" i "per modernitzar i acostar l'administració als ciutadans". En acabar, Gemma Margarit va agrair el suport i la confiança rebuda per part de l’assemblea local.

Per la seva part, el president comarcal de Junts per Catalunya del Vallès Occidental sector Terrassa, Marc Gijón, ha destacat "la capacitat, lideratge i experiència de gestió de Gemma Margarit" i "el treball realitzat per la candidata al capdavant de les àrees de Serveis Centrals, Sanitat i Salut Pública, Consum i Promoció Econòmica, Ocupació, Comerç durant aquesta legislatura dins del govern municipal".