Ballart condemna un atac a la seva família a través de les xarxes

L'alcalde de Terrassa s'ha mostrat ferm: "Accepto crítiques i opinions en contra però...a la meva família, DEIXEU-LA EN PAU!"

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart | Juanma Peláez
09 de gener del 2023
Actualitzat a les 10:58h
No és la primera vegada que l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart,rep crítiques cap a la seva persona o professió, tal i com ell mateix ha declarat. Aquest cop, però, l'atac ha arribat massa lluny: Ballart ha condemnat l'insult cap a la seva família per part d'un usuari a través de les xarxes.

L'usuari, Federico Trullas Rossell, va escriure a finals de desembre un post on culpava a l'alcalde de la "marroconització" de la ciutat, acusant-lo que hi havia massa persones d'origen marroquí vivint a Terrassa, incloent-hi els propis fills de Ballart. "A part de ser homosexual, té tres fills adoptius marroquís, ben col·locats". A més, l'usuari declarava que Ballart havia "col·locat" els seus fills en llocs d'influència, com al Consorci de Terrassa i a Sabadell, el que afegia que era "una autèntica vergonya". 

 
Federico acabava amb un missatge cap a la ciutadania, avisant que qui votés a Jordi Ballart seria "còmplice de la islamització de la nostra ciutat". Davant aquest comentari, Ballart ha reiterat que no acceptarà de cap manera aquest tipus d'atacs, i menys cap a la seva família. "L'alcalde sóc jo. Accepto crítiques i opinions en contra però...a la meva família, DEIXEU-LA EN PAU! Són coses que haig d'aguantar?". Per ara, es desconeix si l'alcalde prendrà accions legals contra l'usuari.