Què fer la nit de Cap d'Any a Terrassa 2022-2023: les millors propostes

Et proposem un seguit de festes i activitats per acomiadar l'any i donar la benvinguda al següent de la millor manera a la nostra ciutat

Propostes arreu del territori per rebre el 2023
Propostes arreu del territori per rebre el 2023 | Cedida
30 de desembre del 2022
Actualitzat el 16 de novembre del 2023 a la 13:48h
Demà és l'últim dia del 2022, un any que, sens dubte, no ens ha deixat indiferents. Com tots els anys, ha portat coses bones i d'altres dolentes, però en breus ja encarem el 2023. És la millor oportunitat per deixar el passat i els mals enrere, així que et proposem un seguit de festes i activitats per acomiadar l'any i donar la benvinguda al següent de la millor manera. Quina prefereixes?

Cap d'Any a la Seu d'Ègara
La tradicional festa de Cap d'Any i les campanades que organitzava l'Ajuntament de Terrassa es trasllada del Raval de Montserrat a la Seu d'Ègara, amb sessions de karaoke a l'aire lliure i pensades per a tots els públics. 

L’acte començarà a les 23.30h amb l’actuació de la cantant, compositora i actriu cubana resident a Terrassa, Teresa Yanet, que oferirà al públic assistent un ampli repertori musical amb diferents estils per convidar a tothom a acomiadar el 2022 amb ritme i molta alegria. Una mica abans d’arribar a les dotze de la nit, la Companyia Óscar Bueno introduirà les campanades de Cap d’Any, fins que arribats a les 0 h, l'església de Sant Pere farà sonar les campanes de manera que tots i totes les assistents puguin celebrar l’arribada de l’any 2023 complint amb la tradició i menjant el raïm.

Un cop entrats en el nou any, serà el moment de l’inici de l’espectacle «Videoclip de Cap d’Any: Karaoke 2023», a càrrec de la Companyia Óscar Bueno, que oferirà als terrassencs i terrassenques celebrar l’arribada del nou any cantant, ballant i sobretot compartint música i bons moments. L’espectacle, que es preveu que finalitzi pels volts de la 1.30 h, comptarà amb una gran pantalla en la que es projectaran videoclips que, acompanyats de la lletra de cançons molt conegudes per tothom, convidarà les persones assistents a cantar i ballar al ritme dels temes que han marcat la música en els últims anys i participant d’aquesta activitat de karaoke a l’aire lliure.

Propostes per celebrar el Cap d'Any a Terrassa

Cap d'Any Infantil i Familiar
Els més petits també volen dir adéu al 2022, i què millor que amb família i activitats aptes per a tots els públics, que facin divertir a totes les edats? 

El Casal Cívic de Can Boada (carrer de Joan Àustria, 11) ofereix una festa de Cap d'Any familiar a partir de les 00.30 hores. A més, per escalfar motors, l'Home dels Nassos oferirà una Cercavila des del Mercat de Sant Pere fins al Mercat de la Independència de 10 a 14 hores el dia 31 de desembre. 

Cap d'Any Cultural
La cultura ens aporta la cirereta d'alegria que necessitem cada any, perquè no acomiadar el 2022 acompanyat també de mostres de cultura terrassenques? La Nova Jazz Cava de Terrassa, el temple del Jazz per excel·lència, ens ofereix un concert per acompanyar les campanades, amb raïm i cotilló, a càrrec de la formació de jazz clàssic Old Cats Swing Band. 

L'acte començarà a les 23.45 hores dissabte i el preu és de 35 euros per entrada (els socis de 24,50 euros). 

Festes de Cap d'Any a Terrassa
Hi ha moltes maneres de donar la benvinguda al nou any. Si el que et ve de gust és sortir de festa i ballar fins les tantes, et proposem un seguit de festes locals que segur que faran que moguis bé l'esquelet: 
  • Festa de Cap d'Any amb TresCatorzeDj. També a la Nova Jazz Cava i després del concert d'Old Cats Swing Band, a partir de les 2.30 hores, tenim una sessió de DJ amb TresCatorzeDJ: Funk, Disco i Bogaloo fins la matinada! El preu és de 5 euros i gratuït per als socis. 
  • Nit de discoteca amb Rumba y Son. La sala de festes nocturnes del Carrer del Duero,4, Rumba y Son, t'ofereix celebrar la benvinguda del 2023 a partir de les 00.30 hores amb cava, cotilló i un sorteig. L'entrada val 20 euros. 
  • Festa a la Sala Fred Astaire. Acomiada el 2022 a la sala de festes i karaoke terrassenca, a partir de les 23 hores amb raïm, copa de cava, ressopó i xocolata amb melindros. L'orquestra Huracan oferirà un concert. 
  • Cap d'Any a la Rasa. La Rasa és un dels carrers plens d'ambient i discoteques de la nostra ciutat, que sempre ofereix opcions per passar-s'ho bé. La discoteca Pickwick ofereix festa de benvinguda del 2023 a partir de les 00.30 hores. L'entrada, de 10 euros, inclou consumició i copa de cava. 
  • Cap d'Any a Legends Dance Hall. Vine a celebrar l'entrada del 2023 en aquesta sala de festes de la carretera de Montcada, a partir de 14 euros i amb una consumició. A partir de les 00.30 hores i amb musica autèntica dels 80, funky i musica disco.