Terrassa es presenta per a la candidatura del Mundial 2034

Xavier Hernández, terrassenc i entrenador de l'equip de futbol masculí Futbol Club Barcelona, li ha proposat a Gianni Infantino, cap de la FIFA, que la nostra ciutat aculli el campionat d'aquí a dotze anys

La copa del Mundial de Qatar 2022, finalitzat aquest desembre amb la victòria d'Argentina
La copa del Mundial de Qatar 2022, finalitzat aquest desembre amb la victòria d'Argentina | Depor
LaTorre
28 de desembre del 2022
Per molt sonat que sembli, Terrassa vol ser seu del Mundial de futbol 2034 i ha presentat la seva candidatura oficial. Xavi Hernández, futbolista terrassenc i entrenador de l'equip de futbol masculí Futbol Club Barcelona (FCB), s'ha reunit amb Luis Rubiales, president de la RFEF, per proposar-li a Gianni Infantino, cap de la FIFA, que la nostra ciutat aculli el campionat d'aquí a dotze anys. 

El pròxim Mundial, de 2026, ja té seu decidida: Canadà, Mèxic i Estats Units. Arran de l'emblemàtic impacte que ha tingut aquest últim esdeveniment futbolístic, celebrat a Qatar i amb l'aclamada victòria d'Argentina aquest desembre,Xavi Hernández no s'ha pogut estar de l'emoció de voler que Terrassa també en formi part. La seva idea és que s'aculli a l'Estadi Olímpic, o que es construeixi un altre de nou suficientment gran per acollir el Mundial. 

L'entrenador terrassenc ha destacat que Terrassa ha tingut un paper fonamental en aquest últim Mundial, ja que el jugador egarenc Dani Olmo va marcar el primer gol de la selecció espanyola al campionat, el número 1 dels 7 gols a Costa Rica. Tot i que Espanya va ser eliminada per Marroc a vuitens de final, Hernández està convençut que la selecció aconseguirà anar més enllà de cara als pròxims mundials, i que es sentirà ben acollida a Terrassa.

A continuació, et deixem unes declaracions de Xavi Hernández que confirmen la notícia:


T'ho has cregut? Innocent!!! 

Òbviament ens encantaria, però les seus del Mundial són països, no ciutats, i no sabem si Terrassa aconseguirà acollir un esdeveniment d'aquestes dimensions algun dia. Tot i així, mai perdem l'esperança i les ganes de fer bromes ;)