Ja és aquí el Calendari Gastronòmic de Terrassa 2023

Diversos establiments tornen a impulsar les cistelles de productes de proximitat i de temporada

Roda de premsa del Calendari Gastronòmic 2023
Roda de premsa del Calendari Gastronòmic 2023 | Ajuntament de Terrassa
Carlos Paños
14 de desembre del 2022
Actualitzat a les 10:37h
L'Ajuntament ha presentat la cinquena edició del Calendari Gastronòmic de Terrassa, un treball amb el qual es vol donar valor a la gastronomia, els productes i els productors locals, i donar impuls al sector primari. 

El calendari està editat amb la col·laboració de la Fundació Terrassenca Sant Galderic, el Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Comarca i el suport de productors i elaboradors de Terrassa Gastronòmica i el Consell Comarcal del Vallès Occidental. 

Es podrà recollir gratuïtament a l'Oficina de Turisme de Terrassa, a la Masia Freixa, i als mercats municipals de la Independència i de Sant Pere. També es distribuiran als diversos restaurants, establiments, entitats i associacions que formen part de Terrassa Gastronòmica. 

Com l'any passat, els establiments TecaVins, Casanovas Selecció i l'Ecobotiga Cooperativa l'Egarenca impulsen un magnífic regal per aquest Nadal: cistelles amb productes de proximitat i de temporada de diverses entitats elaboradores i productores de Terrassa Gastronòmica.