1 de 10
violència masclista

Llibertat provisional per a l'acusat de segrestar i violar una dona en una cabanya a Terrassa

Deriven el cas a un jutjat de violència masclista perquè s'ha constatat relació afectiva entre els dos implicats

Vehicle dels Mossos d'Esquadra | Josep M. Montaner
per Nació, Terrassa | 8 de desembre de 2022 a les 20:32 |
El jutge del jutjat d'Instrucció 4 de Terrassa ha deixat aquest dijous en llibertat provisional amb càrrecs l'home acusat de violar i segrestar una dona en una cabanya de Terrassa. Segons un comunicat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutge, a falta del resultat de les proves del laboratori ha decretat la llibertat provisional de l'investigat, li ha imposat l'obligació de personar-se setmanalment davant del jutge i li ha retirat el passaport.

El magistrat ha derivat el cas a un jutjat de violència masclista perquè s'ha constatat relació afectiva entre els dos. El pressumpte agressor també té l'obligació de mantenir una distància mínima de 500 metres del lloc de residència, treball, estudis o una altra circumstància. A més, li ha imposat una ordre de protecció de la víctima, de manera que se li prohibeix la comunicació de qualsevol mena amb ella.


La dona segrestada en una cabanya d'una zona boscosa de Terrassa, prop del barri de Les Fonts, va ser alliberada dimarts al matí. L'home que suposadament l'havia retingut està acusat d'agressió sexual, detenció il·legal, amenaces, lesions i d'un delicte contra la salut pública.

El presumpte autor dels delictes és un home de 35 anys amb una cinquantena de detencions prèvies. Una persona de l'entorn de la víctima va denunciar a la policia dimarts la seva desaparició. La detenció es va fer poc abans de la una del migdia. Posteriorment, la noia va ser traslladada a un centre hospitalari.

 

Participació