VÍDEO | L'actriu Toni Acosta s'emociona a la pista de gel de Terrassa

La imatge d'una nena ajudant a patinar al seu germà amb capacitats diverses fa la volta a les xarxes

La nena ajudant a patinar al seu germà amb capacitats diverses, gravat per l'actriu Toni Acosta
La nena ajudant a patinar al seu germà amb capacitats diverses, gravat per l'actriu Toni Acosta | Toni Acosta
07 de desembre del 2022
Actualitzat a les 12:12h
La reconeguda actriu espanyola Antonia del Carmen Acosta, més coneguda com Toni Acosta, va visitar Terrassa el cap de setmana passat i, entre les activitats que va dur a terme, una d'elles va ser patinar a la pista de gel que es va inaugurar aquell mateix dia. Una de les imatges que va presenciar van fer que s'emocionés fins al punt de plorar, compartint-ho a les seves xarxes socials. 

 

Es tracta d'una nena ajudant a patinar al seu germà amb capacitats diverses, que va en cadira de rodes i és empès per la germana per tota la pista. Toni Acosta va filmar la situació i es va fotografiar amb la nena, però no va voler penjar el vídeo sense autorització dels pares. "Era guapíssima, tenia el cabell arrissat i llarg, i un somriure preciós", va declarar l'actriu al seu Instagram. 

Gràcies a la difusió dels usuaris a les xarxes, entre ells l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, el post va arribar a la família dels dos infants, que van autoritzar l'actriu perquè pengés el vídeo, que ja s'ha fet viral. "Representa tot el que m'inspira a la vida. La vida és molt bonica. Cal saber mirar", va remarcar Acosta.