1 de 10
Nadal 2022

Fira de Santa Llúcia 2022 a Terrassa: horari i com arribar

Aquí trobaràs tota la informació sobre la Fira de Santa Llúcia de Terrassa, que es celebra a la Plaça Vella i t'oferirà tot el que necessites per Nadal

La fira de Santa Llúcia de 2019 a Terrassa, a la Plaça Vella | Ajuntament de Terrassa
per Marina Torras, Terrassa, Catalunya | 25 de novembre de 2022 a les 08:20 |

Dates i horari de la Fira de Santa Llúcia a Terrassa per Nadal

La Fira de Santa Llúcia s'inaugurarà el 2 de desembre a la Plaça Vella i hi serà fins el 19 de desembre. Està organitzada, com cada any, per l'Associació d'Amics de la Fira de Santa Llúcia, amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'horari és de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 21 hores. 

Divendres 16 de desembre a les 20 hores hi haurà les Ballades de Santa Llúcia amb els Bastoners de Terrassa, enmig de les paradetes. 


Com arribar al mercat de Nadal de Santa Llúcia de Terrassa

La Fira de Santa Llúcia es situa a la Plaça Vella, al bell mig del centre de Terrassa. Per arribar-hi en tren, cal agafar la línia S1 de Ferrocarrils de la Generalitat en direcció Terrassa Nacions Unides, i aturar-se o bé a la parada Terrassa Rambla o a la de Vallparadís Universitat. Ambdues es troben a deu minuts caminant de la Plaça Vella. En cas d'aturar-se a Terrassa Rambla, el camí és de pujada, i en cas d'aturar-se a Vallparadís Universitat, el camí és de baixada. 

En cas d'anar amb Rodalies, cal agafar la R4 en direcció Terrassa, i baixar a la parada amb el mateix nom. D'allà, cal caminar uns vint minuts en baixada fins arribar a la Plaça Vella. 


I en cas de desplaçar-se en cotxe, a través de l'autopista C-58 es pot sortir a la sortida 21, en direcció Terrassa Centre, i aparcar a uns deu-quinze minuts de la Plaça Vella, o bé cercar un aparcament del centre de Terrassa. Amb motiu de les compres de Nadal, els aparcaments del centre de la ciutat, tant públics com privats, seran gratuïts durant mitja hora. 

Tot el que pots trobar a la Fira de Santa Llúcia

A la Fira de Santa Llúcia pots trobar tot el necessari per decorar casa teva amb l'aire més propi del Nadal. Un dels elements que no faltarà a les parades és el pessebre. De totes mides i colors, trobaràs les figures que el complementaran, llums de tots colors, arbres, troncs, molsa i trossos de fusta, ornamentació, etcètera. Tot el que cal per donar el toc nadalenc a cada racó. 

 

Participació