Confirmats els vuits candidats a la Sindicatura de Gregues de Terrassa

La Comissió Ciutadana ha valorat i acceptat les candidatures. Les eleccions seran el 15 de desembre

Isabel Marquès és la Síndica de Terrassa fins a l'elecció del nou càrrec
Isabel Marquès és la Síndica de Terrassa fins a l'elecció del nou càrrec | Cristóbal Castro
M.T
14 de novembre del 2022
Actualitzat a les 15:01h
La Comissió ciutadana de seguiment del procés participatiu per a l’elecció i nomenament de la figura del Síndic/a Municipal de Greuges de Terrassa ha validat les 8 candidatures presentades en el termini previst, un cop comprovat que totes elles compleixen els requisits tècnics establerts a les bases reguladores del procés.

Per ordre de presentació de la candidatura, aquestes són les persones que opten a exercir el càrrec de la Sindicatura de Greuges durant els propers cinc anys:
  • Pau Cónsola Párraga, presentat per l’entitat Observatori Drets Socials de Terrassa.
  • El Mustapha Ben El Fassi Mezouar, presentat a títol personal.
  • Manuel Pérez Díaz, presentat a títol personal.
  • Ignasi Puig Ventalló, presentat a títol personal.
  • Mònica Olmo Forte, presentat a títol personal.
  • Cristina Valverde Molina, presentada per les entitats GAM Vallés, AIDE, AVV Barri d’Egara, AVV Ca n’Aurell, Col·lectiu de dones de Ca n’Anglada, ACPAE i Associació Catalana Defensa Personal Científica.
  • Miriam Esther Boira Salvia, presentat a títol personal.
  • Juan Enrique Latorre Raez, presentat a títol personal.
Entre els dies 17 i 29 de novembre estarà activa la fase d’informació i difusió de les candidatures. A partir del dia 17, els projectes presentats per les diferents candidatures estaran disponibles per a la seva consulta al portal Participa a Terrassa.

Recollida de suports presencial
Els ciutadans i ciutadanes empadronats a Terrassa majors de 16 anys estan cridats a mostrar la seva preferència per una d’aquestes candidatures el proper 15 de desembre, en horari de 9.30 a 20 h de forma ininterrompuda. La recollida de suports es farà de forma presencial als següents equipaments municipals:

DISTRICTE 1 OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA PLAÇA DIDÓ
DISTRICTE 2 CENTRE CÍVIC MUNICIPAL MONTSERRAT ROIG
DISTRICTE 3 CENTRE CÍVIC MUNICIPAL ALCALDE MORERA
DISTRICTE 4 CENTRE CÍVIC MUNICIPAL MARIA AURÈLIA CAPMANY
DISTRICTE 5 CENTRE CÍVIC MUNICIPAL AVEL·LÍ ESTRENJER
DISTRICTE 6 CENTRE CÍVIC MUNICIPAL PRESIDENT MACIÀ
DISTRICTE 7 CASAL CÍVIC DE CAN PARELLADA

Acompanyament de persones amb mobilitat reduïda
Durant aquesta jornada, l’Ajuntament i Creu Roja habilitaran un servei de transport gratuït per a les persones amb mobilitat reduïda. El servei està dirigit a persones vulnerables, que no disposin de familiars o d’altres mitjans que els puguin ajudar i necessitin transport als espais de recollida de suports per motius de malaltia, discapacitat o mobilitat reduïda. Després se’ls retornarà a casa.

Aquest servei es pot sol·licitar per telèfon trucant a Creu Roja Terrassa (937881441), de dilluns a dijous, de 8h a 14h i de 15h a 17h, i els divendres, de 8h a 14h. També mitjançant l’adreça de correu electrònic [email protected]. La data límit per sol·licitar el servei de transport serà el 12 de desembre (inclòs).