Detingut el sospitós d’intentar segrestar una menor a Terrassa

Els fets van tenir lloc a Can Tusell el 3 de novembre

El pressumpte agressor ha estat detingut aquest diumenge en un bar al barri de Sant Pere Nord
El pressumpte agressor ha estat detingut aquest diumenge en un bar al barri de Sant Pere Nord | Cedida
Javier Llamas
14 de novembre del 2022
Actualitzat a les 11:23h
Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge el presumpte autor de l’intent de segrest d’una menor a Terrassa. Els fets van tenir lloc a Can Tusell el passat dijous 3 de novembre.

La víctima, de 16 anys, va denunciar que va ser assaltada per un individu armat amb una pistola que li va agafar el mòbil i li va dir “vine amb mi o et disparo”, mentre li posava l’arma en el coll. La víctima va aconseguir mantenir el mòbil, va cridar i l’atacant va fugir corrent. L’assalt va ser perpetrat a la carrtetera de Matadepera, entre el carrer de Roig Ventura i el del Xaloc.

Segons familiars de la menor, el sospitós va tornar a la mateixa zona l’endemà, divendres 4 de novembre, i va ser reconegut. Els mateixos familiars van fer una tasca de recerca durant la setmana passada en els ambients on es creia que es movia el sospitós.

Detingut en un bar
Aquest diumenge el van trobar i el van seguir. Van veure com entrava en un bar del carrer del Consell de Cent, a Sant Pere Nord. Segons testimonis, la família va trucar els Mossos d’Esquadra, que van desplaçar diversos efectius al local. Eren les 21 hores.

Els agents van sortir de l’establiment amb el detingut. Se sentien els seus crits. El sospitós va ser traslladat a la comissaria de l’Àrea Bàsica Policial (ABP), a Can Tusell.