1 de 10
infraestructures

​Territori es reunirà amb els alcaldes del Vallès Occidental per abordar la Ronda Nord l’1 de desembre

Sabadell, Terrassa i Castellar defensen respectar allò aprovat al Pla de Mobilitat del Vallès

Els alcaldes de Terrassa, Sabadell i Castellar amb el secretari d'Estat d'Infraestructures. | ACN
per Albert Hernàndez, Terrassa, Catalunya | 12 de novembre de 2022 a les 08:00 |
El conseller de Territori, Juli Fernàndez, participarà al consell d'alcaldes del Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) del proper 1 de desembre per abordar la Ronda Nord. Així ho ha avançat l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, en una entrevista a LaTorre i ho ha confirmat de fonts de l'entitat supramunicipal.

Es tracta d'una trobada que el president del CCVOC, i alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, va reclamar en declaracions a NacióSabadell, per tal de conèixer les intencions de la Generalitat amb aquest projecte. Giménez va recordar que hi havia un acord en aquest sentit, fent referència a l'aprovació del Pla Específic de Mobilitat del Vallès (PEMV).


Un parer que ha coincidit amb el batlle egarenc, tot recordant que aquest document se li va donar llum verda sota una Generalitat liderada per ERC i Junts. A més, “van propiciar” l'entesa i que es va mantenir fins a la visita de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, a la seu comarcal -el passat mes de juny-.

Per ara, segons ha explicat Ballart, hi ha aquesta entrevista de Fernàndez amb els representants vallesans i formalment no hi ha cap data perquè hi hagi trobada amb Terrassa. A més, també, ha especificat que volen reunir-se amb el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, perquè “en el seu temps, també defensava” la infraestructura, en al·lusió a quan Nadal era el responsable de Política Territorial i Obres Públiques -entre 2003 i 2010-.


Participació