Vuit candidats a la Síndica Municipal de Greuges

Les eleccions seran el 15 de desembre als 7 punts de suport disponibles, un en cada districte

Isabel Marquès, síndica de greuges municipal de Terrassa actual
Isabel Marquès, síndica de greuges municipal de Terrassa actual | A.M
M.T
08 de novembre del 2022
Actualitzat a les 14:20h
El passat 4 de novembre va ser l'últim dia hàbil per presentar les candidatures per esdevenir Síndic Municipal de Gregues i substituir Isabel Marquès, la síndica actual. Vuit candidats es presenten al càrrec. En els propers dies, la Comissió Ciutadana de Seguiment procedirà a comprovar que les candidatures presentades compleixen els requisits tècnics establerts a les bases reguladores del procés. Un cop validades les candidatures, es donaran a conèixer, així com els seus projectes. El dia 17 de novembre començarà la fase 3 d’informació i divulgació de les candidatures.

Les eleccions, que conformen l'última fase del procés d'elecció de síndica, seran el 15 de desembre, de 9.30 a 20h, als punts de suport disponibles que ha habilitat la Comissió Ciutadana de Seguiment del procés i les Oficines d’Atenció Ciutadana (OAC) que té l’Ajuntament. Hi ha 7 punts, repartits en cada districte de la ciutat:

DISTRICTE 1 - OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA PLAÇA DIDÓ
DISTRICTE 2 - CENTRE CÍVIC MUNICIPAL MONTSERRAT ROIG
DISTRICTE 3 - CENTRE CÍVIC MUNICIPAL ALCALDE MORERA
DISTRICTE 4 - CENTRE CÍVIC MUNICIPAL MARIA AURÈLIA CAPMANY
DISTRICTE 5 - CENTRE CÍVIC MUNICIPAL AVEL·LÍ ESTRENJER
DISTRICTE 6 - CENTRE CÍVIC MUNICIPAL PRESIDENT MACIÀ
DISTRICTE 7 - CASAL CÍVIC DE CAN PARELLADA

Totes les persones majors de 16 anys i empadronades al municipi de Terrassa podran donar el seu suport a una de les persones candidates en qualsevol dels espais habilitats a la ciutat. En el moment de la recollida hauran d’acreditar que compleixen els requisits.