1 de 10
Rodatge

TV3 roda «Bojos per Molière» a Terrassa

Elisabet Casanovas i Marc Balaguer protagonitzen el treball d’Héctor Lozano

Aquest dimarts és l'últim dia de rodatge de la sèrie a l'Institut del teatre de Terrassa | Nebridi Aróztegui
per Jordi Guillem, Terrassa, Catalunya | 8 de novembre de 2022 a les 12:40 |
Aquest dimarts s’acaba el rodatge a l’Institut del Teatre de Terrassa de la nova sèrie que TV3 estrenarà a principis de 2023, Bojos per Molière. Algunes de les escenes de la producció s’han enregistrat també a Barcelona (a l’Estació de França i al Teatre Grec) i a Sabadell, d’on és el creador de la sèrie, el guionista Héctor Lozano.

El rodatge a l’Institut del Teatre va començar el dia 31 d’octubre. Es tracta d’una sèrie de vuit capítols protagonitzada per Elisabet Casanovas, que ja va aparèixer a Merlí, i Marc Balaguer, que es va estrenar a Polseres vermelles. Formen part també del repartiment Albert Salazar i Ferran Rull. Bona part de l’equip de la sèrie és el mateix de Merlí, l’exitosa sèrie que va emetre TV3 i també Movistar +.


La responsable del vestuari és la terrassenca Mercè Paloma, mentre que l’autor de la música és el també egarenc Òscar Roig.

La sèrie abordarà el món de la interpretació. Concretament, se centrarà en les vivències, històries i relacions d’un grup de joves d’entre 18 i 25 anys que estudien art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona.

 

Participació