Intent de segrest d'una menor a Can Tusell, Terrassa

La noia, de 16 anys, explica que l’atacant la va amenaçar amb una pistola

L'atac es va produir en aquest sector del barri, quan la menor passejava el gos
L'atac es va produir en aquest sector del barri, quan la menor passejava el gos | Cedida
Javier Llamas
04 de novembre del 2022
Actualitzat a les 12:51h
Una menor de 16 anys ha denunciat un intent de segrest a Terrassa. Els fets van succeir aquest dijous a la nit a Can Tusell, on la noia passejava el seu gos i va ser abordada per un individu armat amb una pistola. “Vine amb mi o et disparo”, li va dir mentre li posava l’arma en el coll. La víctima va cridar i l’atacant va fugir corrent.

La noia, acompanyada de la seva mare, ha acudit aquest divendres a la comissaria dels Mossos d’Esquadra per presentar la denúncia. Els mossos ja van desplaçar unitats aquest dijous a la zona per obtenir dades i buscar el sospitós.

De moment, no se sap del seu parador. Se sap que, segons la testimoni, l’assaltant no era molt alt, però sí corpulent, cara rodona, d’uns 30-35 anys. Anava vestit amb dessuadora negra amb caputxa i amb uns pantalons de xandall amples, també de color fosc. Portava penjada una ronyonera.

Eren les 23 hores.La menor passejava al seu petit gos per la carretera de Matadepera. Va seure en les escales del número 246, entre el carrer del Xaloc i el de Roig Ventura, quan per la vorera va passar un home. Parlava pel mòbil. Deia al seu interlocutor que ell no volia tornar a pujar, que baixés l’altre.

Pistola sota la barbeta  
L’home va passar per davant de la jove. Segons la denunciant, l’individu va passar de llarg, o va fingir passar de llarg, i va guardar el mòbil, però immediatament va tornar i va fer posat d’acariciar al gos.

Va agarrar el telèfon de la noia i va treure la pistola d’una butxaca i la hi va posar sota la barbeta a la víctima. Li va etzibar que deixés el mòbil i que callés i s’anés amb ell. Si no venia amb ell, li disparava, segons indica la denúncia.

La menor cridava espaordida mentre subjectava amb força el mòbil: “Ajuda, para, para!”. Gairebé es queda afònica. Afirma que l’atacant, nerviós, va mirar cap amunt per si sortia cap veí. Va mirar als costats també, i va marxar corrent, carretera de Matadepera a baix. Uns joves van auxiliar la noia quan ella va arribar plorant al carrer del Xaloc, i van cercar el sospitós, però no el van localitzar.

La víctima va marxar cap el seu domicili, molt a prop, i va explicar els fets a la seva mare. El 112 va ser alertat i diversos policies van acudir a la zona. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació.