Desallotgen tres naus ocupades als carrers de Murillo, Pare Llaurador i Santa Maria Mazzarello

La Policia Municipal va col·laborar amb el Servei d'Urbanisme i els propietaris de l’immoble en el dispositiu de tancament de les tres naus ocupades per evitar possibles danys a persones i béns

Vehicles de la Policia Municipal de Terrassa.
Vehicles de la Policia Municipal de Terrassa. | Roger Navarro
LaTorre
03 de novembre del 2022
Actualitzat a les 12:32h
La Policia Municipal va dur a terme el passat dimecres el desallotjament de tres naus ocupades ubicades als carrers de Murillo, del Pare Llaurador i de Santa Maria Mazzarello. La intervenció va tenir lloc a les 9.15 h, quan els agents van procedir a verificar que no hi havia cap persona a l’interior de les naus per, posteriorment, començar a tapiar-les per evitar-ne de nou l’accés.

Amb aquesta actuació es dona resposta a les gestions dutes a terme pel servei de Policia i la resta de serveis de l’Ajuntament implicats per tal d’assegurar la nau i evitar possibles danys a les persones i els béns, així com també acabar amb els problemes de convivència i seguretat referits pels veïns.

En aquest sentit, el passat mes de setembre Policia Municipal i Mossos d’Esquadra van dur a terme un dispositiu conjunt d’inspecció, en el qual van identificar a les persones que es trobaven a l’interior de les la naus i es va realitzar un informe i reportatge fotogràfic de l’estat de l’immoble. El Servei d’Urbanisme de l’Ajuntament va dictar una resolució, que va ser notificada fa unes setmanes als ocupants de les naus per part de la Policia Municipal de Terrassa, per tal que procedissin a recollir els seus objectes personals per deixar la nau.