1 de 10
ràdio

VÍDEO | L'orgull «saballut» de Juli Fernàndez aflora amb un periodista de Terrassa

Assegura, en to de broma, haver necessitat "molta teràpia" per posar-se als micròfons de SER Catalunya

per NacióSabadell, Sabadell, Catalunya | 27 d'octubre de 2022 a les 17:15 |
La rivalitat entre Sabadell i Terrassa és un tòpic recorrent, més enllà de la càrrega històrica, i veïns d'una i altra ciutat poden utilitzar en qualsevol tipus de situacions. Com s'ha produït aquest dijous en un estudi de ràdio, en el de SER Catalunya on s'emet Aquí Catalunya. Un espai conduït pel periodista de Terrassa Pablo Tallón i que tenia de convidat el nou conseller de Territori, Juli Fernàndez.

Al final de l'entrevista, Fernàndez ha interromput Tallón: "Em permets dir-te una cosa? És molt breu" i li ha replicat, "Si és molt breu, sí. I si és un titular, millor". El flamant titular de Territori ha dit que "m'ha estat complicat venir, sabent que ets de Terrassa ha sigut un esforç... Titànic! Aquest matí he hagut de fer molta teràpia".

  Tallón li ha seguit la broma: "El tenia vetat: de Sabadell, no". I Fernàndez li ha contestat: "És la primera entrevista a la ràdio amb un terrassenec", mentre el periodista comentava de fons, "amb ell no" i ha rematat, "malauradament, no és la primera amb un de Sabadell".

Hagi fet o no teràpia, Fernàndez no és la primera vegada que es "barreja" amb gent de la ciutat veïna. Quan era alcalde de la capital vallesana, de fet, feia pocs dies que l'havien investit, va ser al balcó de l'Ajuntament de Terrassa en el tret de sortida de la Festa Major, acompanyat del seu homòlege egarenc, Jordi Ballart. 
Participació