Tot a punt per a la 27ena Nit de l'Empresari de la Cecot, aquest vespre

El Teatre Principal torna a ser el lloc escollit per celebrar la gala, que presidirà Pere Aragonès. La Cecot premia Ramon Comellas, les empreses Hercal Diggers, Circutor, Mecesa, Freshly Cosmetics i Circoolar i la Fundació Impulsa

La 26ena edició de la Nit de l'Empresari també es va celebrar al Teatre Principal de Terrassa
La 26ena edició de la Nit de l'Empresari també es va celebrar al Teatre Principal de Terrassa | ACN / Albert Segura
Laura Masallé
25 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 16:29h
El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, presidirà aquest dimarts al vespre vespre la 27a edició de la Nit de l’Empresari de la Cecot, en què prendran part diversos representants polítics, empresarials i socials del territori, així com de la mateixa patronal amb seu a Terrassa.

L’encarregat de donar la benvinguda a l’acte serà l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. I és que després d’uns anys celebrant-se a Barcelona, l’any passat la gala de lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial ja va tornar a la ciutat i enguany repeteix escenari: el Teatre Principal de Terrassa.

“Tornem a celebrar la Nit de l’Empresari a Terrassa refermant el nostre compromís amb el teixit empresarial d’una de les regions més industrialitzades del sud d’Europa com ho és el Vallès”, expressa el president de la Cecot, Xavier Panés, que viurà la seva primera Nit de l’Empresari al capdavant de l’entitat.

La present edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial vol premiar l’esforç en la sostenibilitat productiva de les organitzacions i la innovació ecològica com a marca de resiliència davant el context econòmic, però també la transformació digital, la responsabilitat corporativa, l’esperit emprenedor i la promoció de mesures i accions saludables.

Ramon Comellas Fusté, cofundador i president del grup vallesà Circutor, serà reconegut per la Cecot per la seva trajectòria professional. La patronal li atorgarà el Reconeixement Cecot a la Personalitat 2022.

En la mateixa gal·la, també es premiarà amb els Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2022 a la mateixa Circutor (5è Premi Grupo Preving Empresa Saludable), les empreses terrassenques Hercal Diggers (en la categoria de compromís amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat) i Mecesa (en la categoria de transformació digital), la reusenca Freshly Cosmetics (en la categoria de jove iniciativa empresarial), la barcelonina Circoolar (7è Reconeixement CaixaBank a la PIME responsable) i la Fundació Impulsa (en la categoria d’associació empresarial).

A més, la Cecot reconeixerà la trajectòria centenària de quatre empreses: Sanmartí 1850, Educa Borras, Casa Evaristo i TGO DX – Transports Generals d’Olesa.