Actuació solidària de la Companyia de Teatre 34 Passes a benefici d’Oberts al Món

Oberts al Món organitza un acte per recaptar fons el proper dissabte 29 d’octubre, amb la representació de l’obra de teatre TAXI a càrrec de la Companyia de Teatre 34 Passes

La ONG Oberts al Món ajuda i forma a infants de Guatemala
La ONG Oberts al Món ajuda i forma a infants de Guatemala | Cedida
M.T
19 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 18:46h
El proper dissabte 29 d’octubre a les 19:00h, tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Terrassa una actuació solidària promoguda per Oberts al Món (https://obertsalmon.org), una Organització No Governamental (ONG) que treballa per l’educació i la formació d’infants i joves a Guatemala. Aquesta actuació anirà a càrrec de la Companyia de Teatre34 Passes, que interpretarà TAXI.

El programa inclourà una presentació audiovisual dels projectes d’Oberts al Món ja finalitzats i dels nous projectes per al 2023.

Organització compromesa amb Guatemala
Oberts al Món neix a Terrassa l’any 2005. Compromesos amb aquest país centramericà, centenars de persones han aportat el seu gra de sorra per millorar la qualitat de vida i d’oportunitats de zones rurals guatemalenques. Actualment l’ONG compta amb més d’un centenar de socis i una vuitantena de padrins.

Recentment, Oberts al Món ha renovat la seva junta directiva amb nous membres per seguir apostant per la solidaritat i la cooperació internacional. Des del 2005 s’han construït 25 escoles a la zona del Quiché i Alta Verapaz, amb la cooperació de les institucions locals. També s’han fet apadrinaments a través de beques per a estudis superiors i així donar oportunitats de futur als infants i joves. Amb orgull podem dir que alguns d’aquests ja s’han graduat a la universitat.

Per a l’actuació solidària del dia 29, es pot demanar més informació i reservar entrades
contactant amb la organització a través de [email protected] o bé trucant al
93.735.61.45 o 666.176.934. El mateix dia de l’espectacle es podran fer donatius i aportacions
per al projecte.