L'Ajuntament restringeix l’accés a vianants, bicicletes i vehicles en un tram del camí de Terrassa a les Fonts per la riera de Palau

Davant l’aparició de dos esvorancs, l’Ajuntament ha decidit tallar el camí com a mesura preventiva fins que es garanteixi l’estabilitat de murs i talussos

Riera del Palau de Terrassa
Riera del Palau de Terrassa | Anna Mira
M.T
18 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 19:07h
Aquest dimarts es tallarà un tram del camí de Terrassa a Les Fonts després que s’hagin localitzat dos esvorancs en dos punts diferents del vial, els quals poden suposar un risc per a vehicles, vianants i ciclistes usuaris d’aquest vial.

Donada l’afectació de les cavitats - que es troben al mateix costat de la riera, el primer a uns 100 metres aigües amunt, a la confluència amb la riera de Vallparadís, i el segon, per sota del gual del carrer de la carena de Mas Bellver - és fa necessari dur a terme aquests treballs per a garantir l’estabilitat de murs i talussos sota del camí i que es pugui circular de forma segura. Per aquest motiu l’Ajuntament ha decidit, com a mesura preventiva, prohibir la circulació de vianants i vehicles en un tram que té una llargària d'uns 2 km de longitud.

El tram afectat va des de la zona dels jutjats fins al carrer dels horts i hi estarà prohibit circular mentre es realitzi l’estudi de les actuacions que caldrà dur a terme per a garantir l’estabilitat dels seus murs i talussos. Des de l'Ajuntament s’ha reclamat a l’ACA que dugui a terme les tasques necessàries per a la reparació de la infraestructura.

L’Ajuntament ja ha instal·lat cartells informatius en diferents punts d’accés del vial, amb l’objectiu d’informar als usuaris respecte el tall. Els punts on s’han instal·lat els cartells són:

• A l’avinguda de Joaquim de Sagrera, sota el pont de la N-150, al vial que
circula pel marge dret de la riera del Palau
• A l’alçada de la rotonda de l’Escola Oficial d’Idiomes
• A l’accés des del carrer de la carena del Mas Bellber, per sota de la C-58
• A l’accés que hi ha des del carrer dels Horts, a l’alçada de la deixalleria de Can Casanovas

Mentre duri el tall, l’Ajuntament recomana fer ús d’altres camins de l’Anella verda.