VÍDEO|Polèmica per un gol considerat "il·legal" que expulsa el Terrassa FC de la Copa Federació

Una pilota es va llençar a la graderia en ple partit, acció que va desconcentrar els jugadors i que el Real Unión de Irún va aprofitar per marcar el gol decisiu

13 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:15h
El polèmic gol de l'Irún al Terrassa FC
El polèmic gol de l'Irún al Terrassa FC | Terrassa FC
El partit que va batre dimecres el Terrassa FC i el Real Unión de Irún va acabar amb la victòria del segon equip al seu camp i un 1 a 0, amb una polèmica que encara remou les xarxes: el gol decisiu que ha fet fora el Terrassa FC de la Copa Federació es considera "il·legal" i molts dubten la decisió arbitral de comptar-lo com a bo. 

El gol del Real Unión va ser en el minut 73 després d’un llançament de corner. Quan la pilota estava a l’àrea, es va llençar una altra pilota des de la graderia, acció totalment prohibida a meitat d'un partit. L'acció va ser gravada i el propi club egarenc ha compartit el vídeo a les seves xarxes socials com a protesta. 

L’àrbitre no va aturar el joc malgrat que aquesta anomalia, i la jugada va acabar en gol de Montoro, del Real Unión Irún, davant la incomprensió i la indignació dels jugadors del Terrassa. L’acció va ser determinant en el desenllaç del partit. Així, el Terrassa FC es queda sense l’opció de disputar la Copa del Rei de futbol, a la que tenen accés els quatre semifinalistes de la competició.