El festival TNT tanca amb un 82% d'ocupació i una vintena d'espectacles amb entrades exhaurides

El taller de transvestisme per sensibilitzar els infants sobre la flexibilitat de gènere ha omplert totes les places

Un dels espectacles del TNT 2022
Un dels espectacles del TNT 2022 | Albert Segura
A.S
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:41h
El Festival Terrassa Noves Tendències (TNT) ha abaixat el teló aquest diumenge amb "gran afluència de públic". Segons un comunicat de l'organització, en aquesta 15a edició ha tingut un 82% d'ocupació i s'han exhaurit les entrades d'una vintena de funcions (la meitat dels espectacles de sala).

També s'han omplert totes les places pel polèmic taller 'Drag kids' de transvestisme per sensibilitzar els infants sobre la flexibilitat de gènere de Sara Manubens. I és que, un any més, el festival ha apostat per la innovació i l'experimentació dalt i baix de l'escenari. Entre les estrenes programades entre el 28 de setembre i el 2 d'octubre destaquen els espectacles creats per sis artistes residents, a qui s'ha acompanyat en el procés durant un any.

En aquesta 15a edició s'han programat nou obres coproduïdes pel festival i totes elles han tingut èxit de públic. També ha tingut molt bona acollida la secció Kids dedicada a les famílies. Han comptat amb un 100% d'ocupació els tallers 'Drag kids', 'Llum, so i cos' d'Animal Religion i 'Jugar el espacio' amb la Sara San Gregorio al capdavant.

La Jornada de Professionals celebrada a l'Auditori Municipal de Terrassa va comptar amb un centenar d'acreditats. Entre els assistents hi havia professionals catalans, de la resta de l'estat i una desena d'internacionals, que també van poder anar a les presentacions dels projectes dels pròxims artistes residents del TNT.

La temporada 2022/23 els artistes residents seran: Mariona Naudin, Alba Rihe, Leticia Skrycky, Ça Marche, Oscar Bueno i Janet Novas, que estrenaran la seva peça al TNT 2023.