El nou CAP Can Roca, ja en funcionament

Aquest dilluns és el primer dia d'obertura oficial de l'esperat centre d'atenció primària. Tots els serveis mèdics s'han posat en marxa i el CAP ha començat a rebre pacients

Una consulta del nou CAP Can Roca
Una consulta del nou CAP Can Roca | Marina Torras
03 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 11:22h
El dia ha arribat: el CAP Can Rocaha obert les seves portes després de 15 anys d'espera i dues jornades de portes obertes de molt d'èxit i bones sensacions, des d'aquest dilluns el centre d'atenció primària ja ha començat a rebre pacients. 

El centre ja ha obert amb plenes capacitats, amb tots els serveis mèdics en funcionament i destinat a començar a atendre els 24.000 pacients que han d'arribar, d'entre el CAP Rambla i el CAP Nord.

Tal i com va assegurar durant les jornades de portes obertes Rosa Maria Jurado, directora del CAP Can Roca, les cites ja es poden programar des d'aquest dilluns i els pacients que han rebut una carta als seus respectius domicilis ja saben que poden emprar el nou centre com a CAP de referència. En cas que vulguin canviar-se i retornar al CAP Rambla o CAP Nord, hauran d'esperar-se un termini de 6 mesos. 

El CAP Can Roca contactarà amb els interessats per reprogramar la visita o prova, en cas que ja tinguessin una assignada en un dels dos CAPs anteiors. El nou equip assistencial de referència serà l’encarregat de donar els resultats pendents, però amb cita prèvia.

El CAP Can Roca obrirà de dilluns a divendres de 8 a 20 hores. Fora d’aquest horari, l’atenció a adults, de 9 a 20 hores, en dissabtes, diumenges i festius, es realitzarà al Terrassa Nord, igual que l’atenció pediàtrica (de 9 a 17 hores els dissabtes).