JxT escull una nova executiva amb Julio Díaz com a nou president local

La formació política terrassenca renova la seva executiva local pensant en reforçar el partit de cara a les properes eleccions municipals

Julio Díaz juntament amb la nova llista escollida per Junts per Terrassa
Julio Díaz juntament amb la nova llista escollida per Junts per Terrassa | JxT
27 de setembre del 2022
Actualitzat el 28 de setembre a les 14:22h
Julio Díaz serà el rostre de la nova executiva local de Junts per Terrassa. La decisió s'ha pres aquest dilluns en una assemblea local del partit polític, on també s'han presentat Lluïsa Romero per ocupar la secretaria d’organització, Montse Trullàs al capdavant de política municipal, Maria Vilalta a la secretària de comunicació i els vocals Marta Esquerda i Toni Martínez. La llista ha estat escollida amb el 95% de vots a favor.

El nou comitè executiu local combina experiència i cares noves per afrontar amb garanties el nou curs polític amb l’horitzó posat a les eleccions municipals del 2023 i amb la clara voluntat de consolidar el partit a la ciutat.

El nou president local, Julio Díaz, ha dit que "Encarem aquesta nova etapa amb molta il·lusió i ganes de treballar de valent al costat de les nostres regidores, Meritxell Lluís i Montserrat Caupena, per fer créixer el nostre projecte nacional i de ciutat. El nostre compromís és treballar per una Terrassa neta, segura, sostenible, amb convivència i cohesió social. Una Terrassa de progrés i oportunitats per a tothom".

A l’assemblea també han participat la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, que ha felicitat la nova executiva i els ha animat a traslladat que "la independència del país no arribarà sense Junts per Catalunya, per això és molt important que tinguem un bon resultat a Terrassa en les properes eleccions municipals, perquè volem guanyar la independència del nostre país i perquè tenim un projecte de país que respon a les necessitats de la gent."