Cultura

Tricicle porta el seu ADN a LaFACT Cultural amb la comèdia musical «Forever Young»

L'espectacle acumula més de 500 funcions en les seves gires per Espanya, Argentina, França, Mèxic i Perú

per LaTorre, Terrassa, Catalunya | 22 de setembre de 2022 a les 10:00 |
L'espectacle es podrà veure en una única funció aquest diumenge 25 de setemb | La Factoria Cultural de Terrassa
La companyia teatral Tricicle, fundada a Barcelona i que ofereix espectacles còmics per tot el món des de fa més de 40 anys, arriba aquest diumenge a la Factoria Cultural de Terrassa per presentar Forever Young. Es tracta d'una comèdia musical. 

L'obra gira al voltant de sis actors joves que s’interpreten a ells mateixos, o a allò que seran d'aquí a 40 anys, quan estiguin vivint en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser senzillament vells. Es tracta d'una comèdia amb clar ADN del Tricicle, interpretada per col·laboradors habituals de la companyia, com Mercè Martínez, Irene Jodar i Marc Garcia.


Forever Young es podrà veure en una única funció el diumenge 25 de setembre, a les 19 hores. Tricicle va descobrir aquest musical d’Eric Gedeon durant una estada a Olso i els va fascinar tant que en van comprar els drets. A Espanya van estrenar al 2011 al Teatre Gran Via de Madrid i va girar durant dos anys per l'Estat acumulant, juntament amb la ruta per Argentina, França, Mèxic i Perú, més de 500 funcions. El març d'aquest any va arribar per primera vegada a Catalunya al Teatre Poliorama.

L'obra està farcida de les grans actuacions de Rai Borrell, Llorenç González, Irene Jódar, Mercè Martínez, Marc Pujol i Lucía Torres, que interpreten als entranyables avis i àvies de la residència per artistes cantant i ballant tant com els permeten els seus delicats esquelets. Al piano els acompanya Marc Garcia. El seu esperit rebel surt per deixar constància que no han deixat de ser el que sempre han estat, rockers. El públic gaudirà amb temes com I love rock’n roll, I got you babe, Stairway to heaven, I will survive... i molts més.

 

Participació