alimentació

El Vegan Fest Catalunya ja és el certamen vegà més gran a l'aire lliure

Celebra la tercera edició aquest cap de setmana amb una setantena d'expositors pel Parc de Vallparadís

Les parades muntades de la tercera edició | Jordi Ballart
per LaTorre, Terrassa, Catalunya | 19 de setembre de 2022 a les 16:30 |
La tercera edició del Vegan Fest Catalunya, que s'ha celebrat aquest passat cap de setmana al Parc de Vallparadís, ha confirmat que ja és el certamen vegà més gran a l'aire lliure d'Europa. Una cita organitzada per l'Associació Vegana de Catalunya, que tenen com a caps visibles el xef Juanjo León i Anna Garcia.

A més de la setantena d'expositors, hi ha l'espai Vela del parc com a escenari, a més d'uns altres dos i cinc recintes per on s'han repartit els expositors, mostres de gastronomia, música, xerrades, taules rodones, showcooking i signatura de llibres, entre d'altres, amb activistes que compten amb milions de seguidors a les xarxes socials.


En aquest sentit, ha destacat la presència de Glòria Carrión (@gloriavegana), designada la madrina oficial de l'edició d'aquest 2022. És cuinera vegana amb gairebé mig milió de seguidors a Instagram, autora del llibre Recetas veganas fáciles i guanyadora del concurs The Best Foodie 2019.

El Vegan Fest va néixer a Terrassa l'any 2020 i es va celebrar de forma virtual. L'any passat, encara sota restriccions per la Covid-19, el festival va deixar la pantalla per traslladar-se al carrer. Concretament, repartit per diferents punts del centre de la localitat.

 

Participació