Els Minyons descarreguen la tripleta màgica per Sant Fèlix

Els Castellers de Vilafranca i els Xiquets de Valls completen dues de les grans construccions

Una de les construccions dels malva
Una de les construccions dels malva | Minyons de Terrassa
Redacció
31 d'agost del 2022
Actualitzat a les 10:29h
Els Minyons de Terrassa han actuat aquest dimarts a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, per la diada de Sant Fèlix, i han descarregat la tripleta màgica. Després del pilar de 4 caminat, la colla malva ha completat el 3 de 9 amb folre a primera ronda. En segona, el 4 de 9 amb folre; en tercera, el 5 de 8 i han tancat amb el vano de 5.

Els de Terrassa tornaran cap al Vallès Occidental i aquest diumenge tornaran actuar, en el marc de la Festa Major de Sabadell. La jornada castellera comptarà amb el concurs, a més de la colla local, Capgrossos de Mataró i Castellers de Barcelona.

D'altra banda, a la diada penedenca, els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls han plantat dues de les grans construccions pendents des que l'activitat ha tornat a les places després de la Covid. A la primera diada celebrada amb normalitat, els Verds han carregat el 3 de 10 amb folre i manilles. La construcció, fortament aclamada, s'ha ensorrat després de fer l'aleta.

Els locals han completat la diada amb tres gamma extra més: el 5d9f, el 2d9fm i el p8fm. Al seu torn, la Vella ha coronat la torre de 8 neta, coneguda com a bèstia indomable, que ha estat ovacionada per tota la plaça.