eleccions municipals 2023

ENQUESTA | Quin partit votaràs a les pròximes eleccions municipals de Terrassa?

Vota i participa a l'enquesta de LaTorre sobre els comicis de l'any vinent

Ajuntament de Terrassa. | Gala Espín
per LaTorre, Terrassa, Catalunya | 20 d'agost de 2022 a les 10:00 |
El curs polític arrencarà al setembre amb la mirada posada al maig, quan hi ha previst que se celebrin les eleccions municipals. La ciutadania estarà cridada a les urnes per escollir el seu alcalde o alcaldessa, prorrogar o canviar l'equip municipal actual. A Terrassa, el batlle, Jordi Ballart, se sotmetrà aquest examen.

Renovarà el mandat? Repetirà el pacte amb ERC? Tornarà el PSC a l'alcaldia? Són molts els interrogants que s'obren en aquests comicis i que fent una mirada enrere, per fer la valoració de la feina feta, hi ha una pandèmia que ho ha condicionat tot. Ballart ja va confirmar, fa menys d'un mes, que optaria a la reelecció amb el partit -creat per ell- Tot per Terrassa (TxT).

Mica en mica, les diferents formacions han anat posant damunt la taula els seus candidats i candidates. De fet, en la cita electoral de 2023 hi haurà, per primera vegada a la història, més dones que homes en la cursa per l'alcaldia. Potser està més a prop que hi hagi la primera alcaldessa?Vota i participa a l'enquesta de LaTorre per anar copsant com estan els ànims: 

Participació