El pistoler de Tarragona demana acomiadar-se de familiars i amics des de l'Hospital de Terrassa

L'autor de disparar, i ferir quatre persones, en una empresa de seguretat privada rebrà l'eutanàsia dimarts vinent

L'Hospital de Terrassa.
L'Hospital de Terrassa. | Georgina Albreda
Redacció
17 d'agost del 2022
Actualitzat a les 11:57h
Segons avança el Diari de Tarragona, la persona que va assaltar les oficines d'una empresa de seguretat privada, Eugen Sabau, podria sortir en llibertat abans del 23 d'agost. Així ho ha demanat Gerard Amigó, el seu advocat, que reclama el dret de poder-se acomiadar del seu entorn des de l'Hospital de Terrassa, on es troba hospitalitzat.

I és que dimarts vinent està previst que apliquin l'eutanàsia a Sabau, que el passat 14 de desembre va disparar i ferir quatre persones, una d'elles un agent dels Mossos d'Esquadra, durant la seva fugida. L'advocat demana llibertat sense fiança al jutjat d'instrucció numero 5 de Tarragona, en un escrit que hauria de rebre resposta en les properes hores.

En aquests moments, l'exvigilant de seguretat no es pot moure del seu llit i té restringides les visites, al mòdul penitenciari de l'hospital egarenc, però si li donessin la llibertat podrien traslladar-lo a un espai visitable per part de la seva germana abans de morir.

La defensa espera que la resposta per part del sistema judicial sigui afirmativa, donat que ja van autoritzar l'eutanàsia. Mentrestant, l'acusació va plantejar diversos recursos per possibilitar que abans de morir fos jutjat per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa.