1 de 10
música

El nou videoclip futurista de Black Eyed Peas, rodat a Terrassa

Els platós del Parc Audiovisual acullen el nou treball, en el qual participen Shakira i David Guetta

per LaTorre, Terrassa, Catalunya | 11 d'agost de 2022 a les 20:00 |

Let's get it started i I got a feeling són dos d'alguns dels títols d'èxit del grup Black Eyed Peas, amb gairebé tres dècades de vida a la indústria musical. En la nova etapa de la banda, motivada per la marxa de la seva cantant Fergie, han llançat un nou videoclip. Té un aspecte futurista i s'ha rodat,a més de a los Àngeles, a Terrassa.


Concretament, ha estat al Parc Audiovisual de Catalunya. Es tracta de la cançó Don't You Worry i en la qual hi col·labora Shakira i David Guetta. La colombiana es posa en el paper d'un alien, cosa que, tal com admès, "ha estat nou" per a ella "i havia de ser agradable i que no espantés". Acompanyada de quatre ciborgs més ballen al compas i completament coordinades, portant ella la batuta del ritme. 

El nou vídeo es va publicar-se el 17 de juny i gairebé dos mesos després acumula pràcticament 70 milions de visites a YouTube. A finals de juliol, el grup va mostrar-ne un altre en el qual s'ensenyava, igual que en el videoclip original, moments de la gravació, amb la incorporació de declaracions dels protagonistes, com la mateixa Shakira.

 

De fet, el responsable de la creació artística, Director X, ho explica i assegura que va estar "fortament influït" pel film Encontres a la tercera fase, així com Thriller, el famós videoclip de Michael Jackson, que s'evoca quan la cantant de Barranquilla es transforma en alien, diu el prestigiós realitzador.

 

Participació