successos

Una trentena d'identificats i quatre denúncies en l'operatiu policial al barri de Sant Pere Nord

Acció conjunta entre Policia Municipal i Mossos arran de diversos problemes de convivència i seguretat

per A.H., Terrassa, Catalunya | 5 d'agost de 2022 a les 18:32 |
Les dotacions d'ambdós cossos de seguretat | ACN (cedida per la Policia Municipal de Terrassa)
Un dispositiu de control conjunt de Policia Municipal de Terrassa i Mossos d'Esquadra va acabar amb una trentena de persones identificades i quatre denúncies per tinença d'estupefaents. L'operatiu es va dur a terme aquest dijous entre el vespre i la nit (19 i 21.30 hores) al barri de Sant Pere Nord, concretament, en un tram del carrer Manresa.

També es van detectar quatre usos fraudulents de l'energia elèctrica i males condicions higièniques d'alguns locals. En total, van prendre part 32 agents, 16 de la Divisió Territorial i de la Unitat de Delinqüència Urbana i d'Informació (UDUI) del cos local i 16 de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat Canina de Mossos.


La Policia Municipal ha estat treballant els darrers mesos en aquesta zona per problemes de convivència i seguretat, especialment molèsties de soroll i consum d'alcohol al carrer durant les nits. I des de l'Àrea de Proximitat s'ha estat mantenint un contacte permanent amb l'associació de veïns del barri per tal de recollir la informació i treballar intensament en resoldre els problemes associats a la zona.

 

Participació