Montserrat Caupena ja és la nova regidora de Junts per Terrassa

Substitueix Montserrat Trullàs per encarar les eleccions municipals del 2023

Montserrat Caupena en el seu primer ple municipal com a regidora.
Montserrat Caupena en el seu primer ple municipal com a regidora. | Lluís Clotet
22 de juliol del 2022
Actualitzat a les 12:32h
Montserrat Caupena ja és, des d'aquest divendres 22 de juliol, la nova regidora de Junts per Terrassa. Escollida per ser la número dos a la candidatura per les eleccions municipals del 2023, Caupena agafa el relleu de Montserrat Trullàs, que es va acomiadar amb un acte de "compromís". 

Caupena ha jurat el càrrec "per imperatiu legal" i ha afirmat en la seva intervenció que treballarà "per una Terrassa que doni oportunitats als joves, que posi les persones al centre, que aposti pel talent i fomenti els drets humans". També ha expressat que treballarà per una Terrassa "on ningú pugui ser empresonat o obligat a anar a l'exili per defensar democràticament les seves idees i lluitaré perquè Catalunya esdevingui un estat independent en forma de República". 

Montserrat Caupena acompanyarà Meritxell Lluís a la llista electoral de Junts per les eleccions del maig del 2023. Uns comicis on en una entrevista amb LaTorre, Lluís va expressar que apel·laran a la unitat independentista per recuperar vots i créixer com a força a Terrassa. 

Montserrat Caupena és membre de l'executiva local i número dos als comicis municipals. Recentment, s'ha incorporat a la candidatura unitària de Laura Borràs i Jordi Turull, com a membre de l'executiva nacional de Junts. Caupena és llicenciada en Filologia Romànica, té un màster en Logopèdia, i exerceix de professora de secundària i batxillerat en una escola de Terrassa des de fa més 13 anys, una tasca que des de l'any 2003 compagina amb la política local i comarcal. Entre altres càrrecs, Montserrat Caupena ha estat cap comarcal de la JNC, i també ha exercit de secretària comarcal i de consellera municipal. A les eleccions del 2019, era la setena a la llista de Junts per Terrassa.