Núria Marín, nova representant de TxT al Consell Comarcal

Substitueix a Xavier Fernández Rivero que va deixar el càrrec per motius personals

Núria Marín i Jordi Ballart.
Núria Marín i Jordi Ballart. | Cedida
A.M
21 de juliol del 2022
Actualitzat a les 10:33h
La segona tinenta d'alcaldia, Núria Marín, és la nova representant de Tot per Terrassa al Consell Comarcal del Vallès Occidental a partir d’aquest dijous, 21 de juliol quan agafarà el càrrec. 

Actualment, Marín exerceix com a regidora de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat i de Polítques de Gènere. Assumirà el càrrec en substitució del fins ara conseller Xavier Fernández Rivero, que va dimitir el passat mes de març per motius personals després de gairebé tres anys com a regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil. 

Així doncs, la formació que encapçala l’alcalde Jordi Ballart tindrà com a representants al Consell Comarcal la regidora de Presidència Jennifer Ramírez i la mateixa Núria Marín.

Marín, nascuda a Terrassa el 1960, és mestra de professió. Durant els 33 anys previs a la seva tasca com a regidora municipal va exercir a l’escola pública Montserrat de Terrassa com a tutora, coordinadora i directora. L’àmbit de direcció el va assumir durant 18 anys, en un temps en què l’escola es transforma en una Comunitat d’Aprenentatge. Aquest projecte l’ha dut a fer conferències arreu del món i a ser reconeguda, el 2019, amb la Creu de Sant Jordi que atorga la Generalitat de Catalunya.