Vacarisses es queda sense aigua des de les 23 h a les 09 h

La mesura es torna a prendre per l'augment del consum i la impossibilitat d'extreure més aigua dels pous

Vacarisses tornarà a implementar talls d'aigua.
Vacarisses tornarà a implementar talls d'aigua. | Ricard Novella
20 de juliol del 2022
Actualitzat a les 14:05h
Un mes i una setmana després de les restriccions d'aigua, Vacarisses tornarà a tallar el subministrament a la població les pròximes hores. L'Ajuntament s'ha vist obligat a prendre, de nou, aquesta decisió per l'augment del consum i la impossibilitat d'extreure més volum d'aigua dels pous.

Aquest diumenge, moltes zones de Vacarisses van quedar-se sense aigua i tot i que durant la nit el Consistori ha treballat per poder millorar la situació, i la majoria de llars de Vacarisses tornen a disposar de subministrament d'aigua, algunes zones del nucli no en tenen.

L'Ajuntament demana als veïns reduir el consum d'aigua el màxim possible. Les restriccions i talls concrets afecten des de les 23 h a les 09 h del matí. Per garantir el subministrament diürn d'aigua, s'ha reforçat el servei amb Per garantir el subministrament diürn d'aigua, s'ha reforçat el servei amb cubes.

Aquesta situació que es viu a Vacarisses es dona perquè no està connectada a la xarxa de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i per tant, el seu subministrament depèn, en bona part dels aqüífers que amb la sequera dels últims mesos havien baixat molt de nivell.