Tres intents de robatori fallits en una sola tarda a Terrassa

Entre els tres, s'havien emportat 135 euros sense pagar

Agents de la Policia Municipal de Terrassa.
Agents de la Policia Municipal de Terrassa. | Rafel Casanova BCF
Redacció
19 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:18h
Tarda d'intents de robatori en comerços a Terrassa. La Policia Municipal va intervenir tres lladres en tres establiments diferents aquest dilluns a la tarda. El primer requeriment es va fer a les 16 hores en una botiga situada a l'avinguda del Vallès amb el carrer de Navarra. Els propietaris van informar els agents que tenien una persona retinguda perquè havia intentat furtar diversos productes de la botiga.

Fins al lloc es va dirigir una dotació de la Policia Municipal, que va identificar la persona sospitosa, la qual portava un tornavís i una bossa manipulada per no activar les alarmes. El valor dels objectes que se li van trobar era de 34,99 euros, quedant l'home investigat per
temptativa de furt.

Més tard, a les 17.12 hores una dona també va ser retinguda, en aquest cas pel vigilant de seguretat, d'una botiga situada al carrer del Dibuixant Avellaneda, a l'encreuament amb el
carrer dels Voluntaris. La dona havia intentat robar diversos productes per un valor de 28,50 euros i els agents també la van denunciar.

Finalment, a les 19.45 hores es va fer una tercera intervenció policial per un cas semblant. Aquesta vegada va ser en un centre comercial del carrer d'Extremadura. Aquí també un vigilant de seguretat va retenir una dona que intentava furtar diversos productes cosmètics. Els agents van comprovar que el valor total dels productes que duia era de 72,66 euros, interposant la denúncia pertinent.