1 de 10
subministraments

Tornen els talls d'aigua a Vacarisses

La mesura es torna a prendre per l'augment del consum i la impossibilitat d'extreure més aigua dels pous

Vacarisses tornarà a implementar talls d'aigua. | Ricard Novella
per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 18 de juliol de 2022 a les 13:48 |
Aquest article es va publicar originalment el 18 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un mes i una setmana després de les restriccions d'aigua, Vacarisses tornarà a tallar el subministrament a la població les pròximes hores. L'Ajuntament s'ha vist obligat a prendre, de nou, aquesta decisió per l'augment del consum i la impossibilitat d'extreure més volum d'aigua dels pous.

Aquest diumenge, moltes zones de Vacarisses van quedar-se sense aigua i tot i que durant la nit el Consistori ha treballat per poder millorar la situació, i la majoria de llars de Vacarisses tornen a disposar de subministrament d'aigua, algunes zones del nucli no en tenen.


L'Ajuntament demana als veïns reduir el consum d'aigua el màxim possible. Les restriccions i talls concrets afecten des de les 23 h a les 09 h del matí. Per garantir el subministrament diürn d'aigua, s'ha reforçat el servei amb Per garantir el subministrament diürn d'aigua, s'ha reforçat el servei amb cubes.

Aquesta situació que es viu a Vacarisses es dona perquè no està connectada a la xarxa de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i per tant, el seu subministrament depèn, en bona part dels aqüífers que amb la sequera dels últims mesos havien baixat molt de nivell. 

 

També hauries de llegir
Fa 42 setmanes

S'acaben tres setmanes de talls d'aigua a Vacarisses

Participació