Tot a punt per al festival de música urbana Maleducats

Aquest cap de setmana a Terrassa es podran escoltar artistes com Wos, Bizarrap o Ca7riel

Lildami és l'impulsor del festival Maleducats, d'aquest cap de setmana a Terrassa.
Lildami és l'impulsor del festival Maleducats, d'aquest cap de setmana a Terrassa. | ACN
A.M
15 de juliol del 2022
Actualitzat a les 12:05h
Aquest divendres i dissabte Terrassa es convertirà amb l'epicentre de la música urbana amb el festival Maleducats. Alguns dels artistes urbans més rellevants i escoltats de l'escena llatina pujaran a l'escenari de la Masia els Bellots aquest divendres i dissabte com els argentins Wos,Bizarrap i Ca7riel, juntament amb Beny Jr, Aleesha, Quevedo o Lildami

Ptazeta ha hagut de cancel·lar la seva actuació al festival per motius de salut i, a darrera hora, se suma al cartell del festival el raper mataroní Mi Amargo. Per aquest divendres les entrades estan exhaurides però encara en queden algunes per dissabte. 

El festival, impulsat per Lildami, va néixer per donar veu a les millors propostes nacionals, estatals i internacionals així com per consolidar la potent nova escena urbana catalana. El Maleducats també acollirà els concerts d'altres artistes argentins de primer nivell com Taichu, Emilia, Ca7riel i Paco Amoroso. 

També actuaran altres artistes de l'estat com el cantant d'origen marroquí Beny Jr, el canari Quevedo, la madrilenya Paula Cendejas, el navarrès Zetak, artistes balears com Aleesha i Xavibo i catalans com Flashy Ice Cream, 31Fam, Doble, Mi Amargo, Mushkaa, Julieta i Lildami, com a impulsor del festival i màxim exponent de l'urban català.