Canvi de regidores a Junts per Terrassa amb l'objectiu posat a les municipals

Trullàs renúncia a l'acta de regidora per deixar pas a Montserrat Caupena, número dos de la candidatura

Meritxell Lluís i Montserrat Caupena, Junts per Terrassa
Meritxell Lluís i Montserrat Caupena, Junts per Terrassa | Junts per Terrassa
14 de juliol del 2022
Actualitzat a les 9:38h
Quan falta menys d'un any per les eleccions municipals, a Junts per Terrassa es comencen a moure les fitxes. Aquest dimecres al vespre, la fins ara regidora Montserrat Trullàs, ha comunicat a la militància que deixa l'acta de regidora. Aquest divendres 15 de juliol se celebrarà el ple extraordinari per oficialitzar la renúncia.

Els motius passen per deixar pas a Montserrat Caupena, que serà la número dos de la candidatura liderada per la portaveu i regidora del partit egarenc, Meritxell Lluís. Per fer-ho, però, Marc Gijón, el següent de la llista ja ha anunciat que també renunciarà.

Trullàs va entrar a formar part del plenari la tardor del 2020 quan Miquel Sàmper va deixar la política local per convertir-se en conseller d'Interior. Ara però, des del partit es considera clau, enfocar-se cap a la cursa per l'alcaldia de Terrassa i per fer-ho, han decidit que el tàndem Lluís-Caupena comenci a fer-se visible i a guanyar protagonisme entre l'electorat.

Montserrat Caupena és membre de l'executiva local i número dos als comicis municipals. Recentment, s'ha incorporat a la candidatura unitària de Laura Borràs i Jordi Turull, com a membre de l'executiva nacional de Junts. Caupena és llicenciada en Filologia Romànica, té un màster en Logopèdia, i exerceix de professora de secundària i batxillerat en una escola de Terrassa des de fa més 13 anys, una tasca que des de l'any 2003 compagina amb la política local i comarcal. Entre altres càrrecs, Montserrat Caupena ha estat cap comarcal de la JNC, i també ha exercit de secretària comarcal i de consellera municipal. A les eleccions del 2019, era la setena a la llista de Junts per Terrassa.