seguretat

Reche sobre els incidents a Vallparadís: «Dividir el món en dos bàndols, ens empobreix com a societat»

La regidora de Seguretat fa un escrit on demana reflexionar als que segueixen insistint contra l'actuació policial

Patricia Reche, regidora de Seguretat de Terrassa. | Adrià Costa
per A.M, Terrassa, Catalunya | 6 de juliol de 2022 a les 19:35 |
La regidora de Seguretat de Terrassa, Patricia Reche, diu "prou" a l'allau de comentaris rebuts per l'actuació policial de la matinada de dilluns al parc de Vallparadís on es va desallotjar un grup de persones que causaven aldarulls de matinada.


En un comunicat a les xarxes, Reche expressa que "alguna cosa ens hem de replantejar com a societat quan menyspreem i infamem els integrants d'un cos policial legitimat per a fer la seva tasca, posant-los tots al mateix sac i no rebutgem actituds incíviques, la maca de respecte cap als veïns o les destrosses". 
 

En el text, Reche explica que ella ve del món social i del treball associatiu per tal de vetlla per la justícia i "és el que continuaré fent". Expressa també que "no és de gust de ningú utilitzar la força" però al·lega que no va ser una intervenció gratuïta. 

I acaba l'escrit: "és totalment lícit que cadascú tingui la ideologia que tingui, el pensament o la creença" però demana "als qui continuen insistint que reflexionin". "A la vida hi ha grisos i dividir el món en dos bàndols, ens empobreix com a societat". 


 

Participació